sponsoren

Auto Pippel
Bata4en
JB Mondzorg
Kaasboerderij de Buitenhoeve
Kluizenonline.nl
Budi Tours
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > voorpret

Voorpret

Fun

De Avond4daagse is vier dagen plezier maken. Op deze pagina geven we je tips om nog meer plezier aan jouw avondvierdaagse te beleven. Schoenen aan en gaan!

De leukste Avond4daagse-liedjes

Keel geschraapt, borst vooruit: dit zijn leuke liedjes om gezellig samen te zingen tijdens de Avond4daagse. Wedden dat de finish dan ineens heel veel sneller dichterbij komt?

Tip 1: Potje met vet

Dit is een echte klassieker bij de Avond4daagse. Vraag maar eens aan je ouders of aan je opa en oma of ze dit liedje kennen.

 

Tip 2: Hoofd, schouders, knie en teen

Ben je op zoek naar een extra uitdaging tijdens het lopen? Maak dan onderweg de bewegingen die bij dit liedje horen.

 

Tip 3: We Houden het Schoon

De vrolijke meezinger ‘We Houden het Schoon’ is speciaal voor de Schone Avond4daagse geschreven. ‘Een, twee, drie, vier dagen lopen met z’n allen. We houden het schoon!’

 

Tip 4: Dudeljoo

‘Kom mee naar buiten allemaal, dan zoeken wij de wielewaal’. Buiten ben je al als je de Avond4daagse loopt, nu alleen nog die wielewaal (zwart met gele vogel) zien te vinden. Misschien komt hij wel op jullie gezang af!

 

Tip 5: We zijn er bijna

Komt de finish na vier dagen wandelen dan eindelijk in zicht? Dan mag dit liedje natuurlijk niet ontbreken. Nog even en je krijgt de Avond4daagse-medaille omgehangen.